Asiguram instalarea sistemelor la preturi avantajoase și service gratuit in perioada de garanție. Oferim posibilitatea de a achiziționa sau de a închiria sistemul, pe perioada serviciului.Utilizam cele mai bune produse ale firmelor de profil (Paradox, DSC Canda, C&K SUA) iar comunicarea intre sistemele electronice de protecție și dispecerat se realizează operativ prin telefonie standard GSM, respectiv emițători radio, prin intermediul propriei rețele Detectors

Societatea noastră întocmește proiectul sistemului de securitate și obține autorizațiile necesare in conformitate cu Legea 333/2003 (legea pazei bunurilor și protecției persoanelor).

Paza si protectie

DEPARTAMENTUL PAZA

Departamentul Paza al DETECTORS SECURITY dispune de o echipa de profesioniști alcătuita din inspectori de teren, șefi de obiective și agenți de paza, instruiți conform legislației in vigoare prin cursuri de pregătire teoretica și practica organizate de firma, finalizate prin Atestat eliberat si recunoscut de Ministerul Muncii și Solidarității Sociale.

AGENTUL DE PAZA

Asigura in baza legii si a contractelor de prestari servicii, activitati de paza si protectie pentru obiective dintre cele mai variate: sedii banci si institutii de stat si private; unitati industriale; depozite si magazine; unitati specializate in prestari servicii (hala, service); societati de petrol si benzinarii; locuinte si spatii deschise proprietate personala.

Firma dispune de o echipa de agenti special pregatiti din punct de vedere psihologic, capabili sa asigure garda de corp in conditii de siguranta, discretie, cinste si corectitudine.

ECHIPAMENTE

In functie de natura obiectivului si de cerintele clientului, echipamentul standard (bluzon si pantalon), adaptat anotimpurilor, poate fi de interior sau de exterior.

Agentii de paza au in dotare baston tomfa, spray lacrimogen, vesta antiglont / antisoc, pistol cu gaz / glont, telefon mobil / statie emisie receptie.

MONITORIZARE SI INTERVENTIE RAPIDA

MONITORIZARE RADIO

– reprezinta receptia datelor si informatiilor de la sistemul de alarma al beneficiarului, prin intermediul retelei Detectors;
– prezinta urmatoarele avantaje: timp foarte scurt de transmisie in dispecerat; nu se tin ocupate liniile telefonice; imposibilitatea sabotarii transmisiei radio de date; costuri zero privind transimia de date dintre sistemul de alarma si dispecerat.

MONITORIZARE STANDARD

– reprezinta receptia datelor si informatiilor de la sistemul de alarma al beneficiarului la dispecerat, utilizand linia telefonica a beneficiarului;

– este o modalitate de monitorizare economica din punct de vedere financiar, care asigura date si informatii complete de la centrala de alarma, dar prezinta inconvenientul de a putea fi sabotata linia telefonica si implicit transmisia datelor in dispecerat.